NIA

Előnyök

A Nia egy holisztikus fitness program. Gyakorlása segít, hogy jól érezd magad a bőrödben, megismerd és fejleszthesd képességeidet, erődet, rugalmasságod, mozgékonyságodat és tudatosságod – jelenléted a testedben. A sokszor ismételt, bárki számára könnyen végrehajtható mozdulatok jótékony energetikai hatásukkal harmonizálják a testet-lelket és segítik a szervezetben az életenergia áramlását. Gyakorlása elősegíti a szív-és érrendszer, a légző és izomrendszer erősödését, ellenálló képességét, növeli a rugalmasságot, hajlékonyságot és az állóképességet, segíti a relaxációt, az ellazulást. Lépj be egy másik világba, amelyet Te teremtesz: Táncold magad boldoggá a Niával, érezz, láss, gondolkodj másképp önmagadról és a világról.


Kinek ajánljuk?

A Nia ajánlott mindazoknak, akik szeretnek zenére mozogni, nőknek és férfiaknak egyaránt. Minden egyes Nia mozdulat alkalmazható és személyre formázható bármely szinten lévő fittséghez és állóképességhez, gyakorlásához semmiféle előképzettség nem szükséges!


Óramenet

A NIA tánc, amely felszabadít, örömmel tölt el, gyógyít. A Nia egy táncos edzésprogram, szenzációs zenékkel. Minden porcikádat átmozgatja és egészséges, szép testet eredményez. A Tai-Chi lágy, folyamatos mozdulatait kemény küzdősport-elemek, jazzes tánclépések, laza funky mozdulatok és speciális légzőgyakorlatok váltják.  A Niában nincs unalom, testkínzás és gyötrelem.Van benne öröm, szabadság és a Te egyéniséged. Nincsenek szigorú szabályok, a lényeg a feloldódás, az ősi erővel bíró tánc által kiváltott „transzállapot” megélése. Egyszerűen nem lehet rosszul csinálni!


Óra gyakorisága

Rendszeres gyakorlása által megszereted a tested, önmagad, az életedet.
Hétfőtől csütörtökig minden nap várunk változatos, szórakoztató és élvezetes NIA óráinkon.

További részletek Eőry Enikő honlapján!