Salsa Fitness

Előnyök

A Salsa Fitness egy csoportban végezhető dinamikus mozgás, melynek célja a ritmusérzék fejlesztése, a tánclépések elsajátítása, show tánc mozgáselemekkel történő fűszerezése. Egy fitness program, mely karbantartja és fejleszti a csípő-, derék-, kar- és combizmokat, javítja az állóképességet és formálja a testtartást.


Óramenet

A Salsa Fitness sok autentikus táncos elemet tartalmaz. Egyedi koncepció szerint épül fel az óra, ami a kubai hagyományokhoz, ízléshez köthető. A nagy intenzitású gyakorlatokban a merengue és a dance aerobik elemei ötvöződnek, a reggetónnál erősítő gyakorlatokkal találkozhatsz, a salsa blokkokban csoportos koreográfiák követik egymást, ahol elsajátíthatók a salsa alapjai.

Megtanulhatod a stílusok közötti váltásokat, például a salsa zenében a mambot, a rumbát vagy a reggeatont. Az óra egyszerűen követhető tánckoreográfiákra épül, salsa, merengue, bachata, cha-cha-cha, rumba, cumbia, mambo és a reggaetón, dance aerobik alaplépésekkel.


Óra gyakorisága

Minden hétfőn és szerdán várunk megújuló mozgáskombinációkkal és dinamikus latin zenével fűszerezett salsafitness óráinkon.