Házirend

A Folyondár Vasas Sport- és Táncközpont látogatói megállapodási szerződése

 1.  A Folyondár Vasas Sport és Tánc központ szolgáltatásait mindenki csak a saját felelősségére veheti igénybe. Az egészségét és fizikai állapotát befolyásoló tényezőkről minden esetben köteles a tánctanárt, mestert, edzőt tájékoztatni!
 2. A Központ nyitvatartási rendje: hétfőtől péntekig 7-22 óra, hétvégén: 8-20 óra. A nyitvatartási időt mindenki köteles betartani, záráskor a létesítményt elhagyni.
 3.  A táncórákon és az aerobik foglalkozásokon, valamint a fitnesz teremben csak érvényes bérlettel vagy napijeggyel lehet részt venni. A táncórákon és a fitnesz teremben az ehhez a recepción kapott óralátogatási kártyát az óra kezdetekor a tanárnak, trénernek kell átadni.
 4. Aki szándékosan rongál, vagy fegyelmezetlenségéből kárt okoz, azonnal kizárható a Központból, és a károkozás teljes költségét köteles megtéríteni.
 5.  A Központ egész területén alkohol, kábítószer és egyéb más ajzószerek hatása alatt lévő személyeknek tartózkodni tilos!
 6. A tánctermekben és edzőtermekben, valamint az öltözőkben étkezni és nem zárható csomagolású italt bevinni tilos! Az ital csak az arra kijelölt tároló helyen tartható.
 7. A létesítmény teljes zárt területén a dohányzás tilos.
 8. A létesítmény területére állatot behozni tilos!
 9. Mindenkinek törekednie kell arra, hogy takarékoskodjon a villany-, víz- és gázfogyasztással!
 10. Mindenhol csak a hivatalos tanfolyam és edzés időpontokban van fűtés és világítás biztosítva, a hivatalostól eltérő időpontokban tartandó edzésekről, próbákról, órákról az ügyvezetővel előzetesen egyeztetni kell.
 11.  Az Aerobik szakosztály edzőtermében lévő gumiasztalt csak az edző felügyeletével lehet használni.
 12.  A termekben használt eszközöket használat után a helyükre kérjük visszatenni.
 13. A folyosón, a termekben, az öltözőkben és az öltözőszekrényekben hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk! A recepciónál lévő értékmegőrzőben mindenki elhelyezheti értéktárgyait.
 14. A táncteremben és a fitnesz teremben a különböző foglalkozásokon a váltócipő használata kötelező. Csak azok a vendégek vehetik igénybe a tánctermet, fitnesz termet, illetve aerobik termet, akik váltócipőt hoznak magukkal.
 15. A tánc és tenisz öltözőkből elérhető szaunákat mindenki előre megváltott táncfoglalkozásokra szóló jeggyel, bérlettel vagy érvényes teniszbérlet esetén, saját felelősségre használhatja. A szaunák koedukáltak, törölköző, lepedő vagy fürdőruha használata kötelező.
 16. A recepción mind a napijegy, mind a bérlet használatakor letét adása kötelező, ennek fejében kapnak vendégeink az öltözőszekrényhez kulcsot.
 17. A bérlet bemutatása kötelező, a bemondás nem megengedett. A bérletet megtestesítő plasztik kártya elvesztése esetén a pótlás díja: 1000 Ft.
 18. Az öltöző kulcsának elvesztése esetén a használó pótdíjat (zárcsere) köteles fizetni. Ennek díja jelenleg 2000 Ft
 19. Saját egészsége és annak megőrzése érdekében minden vendég az első regisztráció alkalmával köteles egy regisztrációs nyilatkozatot a recepción kitölteni.
 20. Az utcai ruházat elhelyezése az öltözőszekrényekben kötelező.
 21. Kérjük a kedves szülőket a foglalkozások, edzések ideje alatt tartózkodjanak és várják gyermekeiket az előcsarnokban vagy a kávézóban.
 22. Amennyiben a szülők szeretnék megnézni az edzéseket, minden esetben az edzőkkel előre egyeztessenek.
 23. A létesítményben parkolási rend van érvényben, annak betartása kötelező, azon belül a KRESZ szabályai érvényesek.
 24. A létesítmény teljes területén mindenki ügyeljen a tisztaságra és a rendre. Kérjük, ha ezzel kapcsolatban észrevétele, kérdése van, forduljon a recepcióhoz!
 25. Minden szakosztály köteles a létesítmény állagát megőrizni! Figyelmeztetni kell minden versenyzőt, játékost, hogy a sportfoglalkozások előtt, után és közben is ügyelni kell az őket körülvevő környezetre.
 26. Mindenki köteles a recepción található tűzvédelmi szabályzat előírásait betartani.
 27. Problémáival, észrevételeivel vagy kérdéseivel mindenki forduljon a recepcióhoz vagy az ügyvezetőhöz.
 28. A házirend megsértése kizárást vonhat maga után!