Sportolj

Sportolj a Folyondárban!

A rendszeres testmozgás az egészséges életmód alapja, mely nem csak a testnek, hanem a léleknek is alapvető szükséglete. Itt a Folyondárban azért vagyunk, hogy segítsünk céljaid megvalósításában, egészséged megőrzésében, mindezt korszerűen felszerelt termekben, igényes környezetben. Célunk az, hogy elégedetten, felfrissülve és önbizalommal telve távozz, alig várva a következő edzést.

A fitness teremben a legmodernebb LifeFitness gépcsalád és Cybex trainer vár, ahol falra szerelt LCD televízióinknak köszönhetően még a gépeken töltött idő sem válhat unalmassá. Tapasztalt személyi edzőink a géppark mellett olyan funkcionális módszereket és eszközöket is használnak, melyekkel gyorsabban és hatásosabban érheted el céljaidat.

Napos tánctermünkben csoportos órák széles választékával várunk és gondoskodunk róla, hogy valamennyi korosztály megtalálja a számára legkedvesebb mozgásformát.

Nyáron 8 db kiváló minőségű salakos teniszpályával és két kemény pályával várjuk a tetőpályáinkon a kiscelli parkerdő szélén, csendes, nyugodt, friss levegőjű környezetben. Télen két fedett sátorral, 7 salakos pályával rendelkezünk. Mind a szabadidős, mind a versenysportot kedvelő teniszeseket várjuk szeretettel!

Látogass el hozzánk és érezd a különbséget!

csoportos órákimage3004

Sportolási lehetőség