Masszázs

masszazs

Masszázs

A Folyondár Sportközpont szolgáltatásai közül a masszázst mindenkinek ajánljuk, aki szeretne a sportolás, tánc után felüdülni, ellazulni, magát kényeztetni. A hangulatos masszázs szoba szakképzett, tapasztalt masszőrrel, kellemes környezettel várja a vendégeket a tánc öltözők mellett a félemeleten.

Masszőrünk minden hétköznap, előzetes egyeztetés után áll a rendelkezésükre.

ALI TINA: +36 20 997 00 02

MAKAI MIRA: +36 30 833 75 23

Kezelések

Relaxmasszázs

A masszázs modern világunk igen hatékony kezelési formája azóta, hogy felismertük a stresszes állapotot, melyeknek egyaránt lehetnek testi és lelki okai. Mivel a kezelés egyaránt hat testünk és lelkünk kiegyensúlyozott állapotára, segítségével visszaadható a test számára szükséges természetes energiakészlet. A masszázs során lágy, holisztikus mozdulatokkal végzett kezelés alkalmával a stressz enyhíthető és ezzel egyidejűleg helyreállítható a lelki egyensúly is.
A kezelés hatékonyságának növelése érdekében az E-és F-vitaminban gazdag testmasszázs krémhez szőlõőag, makadámdió vagy édesmandula kivonatot tartalmazó masszázsolajhoz keverjük a relaxáló hatású aromaesszencia cseppeket. Kézzel, az ujjakkal és az ujjpercekkel végzett finom, simító mozdulatokkal masszírozza be a masszőr az anyagot.

Frissítő-keringésjavító masszázs

A leghatékonyabb kezelés a fáradt, nehéznek érzett végtagok és testfelület felfrissítésére. A krém állapotú anyag hûsítő hatású, mely különböző algatípusokból tevődik össze. Az aktív összetevők – mint a mentol – kedvező hatására gyorsul a bőr felső és mélyebb rétegeiben a véráramlás. A masszázs után hosszan tartó frissítő érzet tölti el a testet, mely megteremti a felszabadultság, a könnyű mozgás érzetét. A masszázs további hatására az izmok vér és nyirok keringése intenzívebbé válik, a pangó vizek kíméletesen távoznak. A kezelés során aktivizáló cseppeket használunk. Az ujjakkal és a kézzel végzett dörzsölő, gyúró mozdulatokkal masszírozza a bőrfelületbe a masszőr az anyagot, mely fokozatosan a szövetek mélyére jutva fejti ki kedvező hatását.

Sportmasszázs

A kezelés leginkább a svédmasszázshoz hasonlító, ám annak egy sokkal erőteljesebb, intenzívebb, a mélyizomzatra kiható változata. A masszázs során alkalmazott masszázstechnika nem simító, gyengéd mozdulatokból áll, hanem erősebb dörzsölő, gyúró, ütögető fogásokat alkalmaz a masszőr. A rendszeresen végzett sportmasszázs a fizikai kondíció javításának kiváló módja. Segít megelőzni az izomzatban gyakran kialakuló asszimetriákat és az ebből fakadó ortopédiai problémákat. A masszázs további hatására az izomláz megszüntethető és a keringés aktivizálása során felszabaduló salakanyagok távoznak a szervezetből.
A kezelés során sportkrémet használunk. A masszőr ujjakkal és kézzel végzett dörzsölő, gyúró mozdulatokkal masszírozza be az anyagot.

Részmasszázs

A kezelés koncentráltan a fáradt vagy fájdalmas testrészen történik, mely során a problémás terület lazítását vagy bemelegítését végzi el a masszőr. Fellazítja a letapadt izomszöveteket. Enyhíti a fájdalmat, felszabadítja a testrészt a feszültségek alól. A kezelés során javul a testfelület keringése és az esetlegesen kötött mozgás könnyedebbé válik. A kezelés során a masszőr speciális lazító krémet vagy olajat használ. A masszőr ujjakkal és kézzel végzett dörzsölő, gyúró, kiemelő mozdulatokkal masszírozza be a testrészbe az anyagot.


Árak

Ali Tina

60 perc

12.000 Ft

30 perc

  6.500 Ft

Makai Mira

60 perc

  7.990 Ft

30 perc

  4.990 Ft

masszázs folyondár