Szórakozz

Folyondár Kávézó

Az előcsarnokban található Folyondár Café hideg és meleg ételeket és italokat, helyben készített szendvicseket, valamint változatos ebédmenü is kapható. A klasszikus kávézói kínálat mellett fehérjeturmixok, energiaszeletek és sportitalok is fogyaszthatóak. A Kávézó a vendégek észrevételeit figyelembe véve folyamatosan alkalmazkodik az igényékhez.

Az előcsarnokban ingyen wifi és tévé szolgálja a kikapcsolódást. Tavasztól őszig a terasz és a teniszpályákra rálátást biztosító lounge terasz várja a vendégeket!

SZG_6036

Folyondár Rendezvény

Vasas Centenáriumi Gála_fotoszokolay_5286

Rendezvények, koncertek, versenyek, kispályás focitornák, céges események, továbbképzések, sajtótájékoztatók rendezésére kiválóak a létesítmény adottságai, amelyeket az egyedülálló természeti környezet tavasszal és nyáron még hangulatosabbá tesz. A sportközpont területén vannak, olyan szabadon használható helyszínek, ahol egyedi programokat is lehet szervezni. Nálunk a rendezvény sikere nem az időjárástól függ, mert egyaránt vannak kül- és beltéri helyszíneink. Bármely esemény lebonyolításához fény- és hangtechnikát tudunk biztosítani.

Bővebb információért keresse fel rendezvény oldalunkat!

NAGY IRÉN MÓNIKA
Marketing és értékesítés, rendezvényszervező
+36 70 377 09 55
m.nagy@folyondar.hu