Kutrovácz – Matykó Anna

Kutrovácz – Matykó Anna

Személyi edző

Egész életemben a mozgàs volt az alap, évek óta pedig a fitnesz került előtérbe. Kisbabàs anyukaként vàgtam bele a plusz kilók leadàsànak, feszesítésnek ,egy teljes életmódvàltàsnak. Nehezítő tényezőnek tekintettem autoimmun problémáimat, ami most már a főmotiváló erőm.

Azt vallom, hogy aki igazàn tenni akar, vàltoztatni magàn, a kifogàsait àtalakítja a sajàt maga versenytársává, hogy legyőzze azt. Ok mindig lesz arra, hogy miért ne csinàld, de ha fejben ott vagy és megszületik a döntés, hogy igenis teszel magadért, már erősebb is vagy, mint sokan mások, vagy mint gondolnád magadról.

Én azért vagyok, hogy ezen az utadon végig vezesselek, hogy megmutassam mennyi minden rejtőzik benned, hogy mennyivel egészségesebben is lehet. Hogy energiát és jó hangulatot nyerj az edzésekből, hogy szeresd magad és legyél büszke magadra minden egyes lépésért, amit magadért teszel.

Látványos eredményeket értem el heti két-három kevert cardio és súlyzós edzéssel és a táplálkozás megreformálásával.

Oklevelek: csoportos fitness instruktor, smr fasciàlis tréner, tàplàlkozàsi tanàcsadó, laborlelet értékelés. Vàrlak sok szeretettel edzéseimen!

Jelentkezés: matyko.xenia@gmail.com            https://www.facebook.com/xenia.matyko

Telefonszám: +36 70 408 7602