Osvaldo Zequeira Betancourt

Tanulmányok:

Aerobik Sportedző
ZUMBA Instruktor
Gymstick Muscle Sportedző

Mottó:

“La vida es unasola y hay que vivir la disfrutarla y bailar!” – Éld úgy az életed, hogy élvezd és táncolj!”

Bemutatkozás

Havanna legrégibb negyedében, Cerro-ban születtem, a kubai zene és tánc szülőhazájában. A zene, a ritmus és a tánc az életem, a mindennapjaim része. Hitem és meggyőződésem az élet és az emberek szeretete. Otthonomban a tánc és a zene a legerősebb jellem- és közösségformáló erő, az emberek ezzel fejezik ki érzéseiket, optimizmusukat, jövőbe vetett hitüket.  Ezt a pozitív életérzést szeretném átadni mindenkinek, aki velem együtt táncol.

2011-ben alkottam meg a SalsaFitness koncepciót, mely a kubai salsa, a merengue, a bachata, a cha-cha-cha, az afrokubai rumba, a mambo és a reggaetón alaplépéseire épül. Hangsúlyt helyez a ritmusérzék fejlesztésére, miközbentánckoreográfiák követik egymást. Cél, hogy a jó hangulat mellett minden testrészt átmozgassunk, tudatosan formáljuk a csípő-, derék-, kar- és combizmokat, és javítsuk az állóképességet.

A Folyondár edző csapatának 2011 óta vagyok tagja. Salsa Fitness óráinkat hétfőnként és szerdánként 20.00 órától látogathatod a Folyondár Sport- és Táncközpontban.

Az aktuális híreket, bejegyzéseket figyelemmel követheted a www.facebook.com/SalsaFitness oldalon. E-mail: osvaldozequeira@gmail.com

Óratípus: Salsa fitness