Cybex trainer a Fitness teremben

Gyere és edzd magad szépre, erősre a Cybex trainer segítségével, amely kíméletes az ízületekhez, de hatékony az alakformálásban.

describe the image

Miért válasszam a Cybex trainert?

Több kalóriát tudsz elégetni

A különböző funkciójú Cybex trainer gépen sokkal több kalóriát égethetsz el mint bármely más fitnesz gyakorlattal. Egy intenzív edzésprogrammal megközelítőleg 700 kalóriát tudsz ledolgozni, míg egy szobakerékpárral mindössze 498 kalóriát.

Tökéletes alakformáló

Minden izomcsoportot megmozgat, erősít és fogyaszt egyben, választható ellenállással végezheted a gyakorlatokat. Ha többet edzel, akkor lesz energiád ahhoz, hogy elérd a célodat. Javítsd állóképességed, formáld alakod!

Nem fogsz közben unatkozni

Beállíthatod a kedvenc műsorod vagy bekapcsolhatod a kedvenc zenéd, és máris gyorsabban fog telni az idő. Észre sem fogod venni, hogy már túl is teljesítetted a kitűzött távot. Ha többet edzel, gyorsabban fogsz karcsúsodni.

Nagyon egyszerű a használata

Tökéletes megoldást kínál a gép kezdőknek és profiknak. A saját tempód szerint használhatod és fejlődhetsz. Használata rendkívül egyszerű, könnyen kezelhető. Nem kell semmilyen edzettségi szint hozzá, hogy belevágj

+1 pozitívum

Olyan mintha saját személyi trénered lenne, aki figyel, segít és megmondja milyen gyakorlatokat végezz.

Miért a Folyondárban?

Erdővel övezett, kellemes környezetben edzhetsz. Élvezheted a Folyondár Sportközpont környezet által nyújtott szabadságot, a madárcsicsergést és a pozitív energiákat.

Igénybe veheted személyi edzőink segítségét, illetve kiegészítő szolgáltatásainkat a legjobb eredmény érdekében.

Edzés után a Folyondár Kávézóban pótolhatod az elvesztett folyadékmennyiséget és finomságaink közül válogathatsz.