Movement Clinic a Folyondár Sportközpontban

Olyan funkcionális mozgásokat végezhetünk, melyek jól illeszkednek a rehabilitációba, terápiába, csoportos vagy személyi edzésbe, sportfelkészülésbe, de akár az iskolai testnevelésbe is.

Tartja: Takács Kinga, FAFS mozgásterapeuta

Testnevelőként, úszóedzőként végeztem a Testnevelési Egyetemen, de hamar a fitnesz világában találtam magam. Rájöttem, hogy személyi edzőként, sokat tudok segíteni az embereknek. Folyamatosan kerestem az újat és képeztem magam, hogy a legjobbat adhassam tanítványaimnak, sportolóimnak, klienseimnek. Így kerültem kapcsolatba a TRX-el, majd meghonosítottam a TriggerPoint Performance rendszerét. 22 éves atléta múltamból és atlétika szakedzői végzettségemből sokat merítettem. Gyakorlati tapasztalatom és tanulmányaim felnyitották a szememet a testtartásból adódó problémákra, így kerültem kapcsolatba a manuálterápiával, és rájöttem, hogy ezek a problémák hatékonyan kezelhetők. Nagy öröm számomra, hogy több olimpikonnal, válogatott sportolóval és olyan színészekkel dolgozhattam együtt mint Ryan Gosling vagy Eva Mendes. Egyszerűen csak mozgás terapeutának tartom magamat, aki büszke arra, hogy a hobbija a munkája is egyben.

Takács Kinga

A Movement Cinlicet 2015-ben azért hoztam létre, hogy segítsem pácienseim, klienseim, sportolóim életét aktívabbá tenni. A mozgásszervrendszert érintő sérülések, megbetegedések, fájdalmak tüneti kezelése sokszor csak átmeneti megoldást hoz. Célom, hogy a probléma okának feltárásával végleges javulást, gyógyulást érjünk el a kezeléssorozat után. Az kezelések minden esetben struktúrális és funkcionális vizsgálattal kezdődnek, ami erősen meghatározza a kezelési stratégiát és technikát.

Technikák, melyekkel dolgozom:

– Anatomy Trains Struktúrális Testkezelés

– Stecco féle Fascia Manipuláció

– Instrumentális kezelés

– Safe Lézer

– Kinezio Tape

– Active Fascia Release, Functional Manual Reaction

– Trigger Pont kezelés


Milyen problémákkal fordulhatsz hozzám?

– sportsérülések rehabilitációja (pl.: boka, térd, váll szalag sérülései)

– túlterhelésből adódó sérülések (pl.: teniszkönyök, ínhüvely gyulladás, sípcsont csonthártya gyulladása, térdfájdalmak)

– gerincfájdalmak, csípő fájdalmak

– gerincferdülés, testtartás és talpboltozat kezelés

– fejfájás, migrén

Elérhetőségek:

0036203311344

kingatakacs@aol.com

www.movementclinic.hu